Webshop

Dė mooiste kunstbloemen-kunstplanten.

Kunstbloemen en kunstplanten zijn minder belastend voor het milieu, goedkoper en gebruiksvriendelijker dan verse bloemen. Zijn duurzaam omdat ze heel lang meegaan en steeds te hergebruiken zijn.  Nooit meer verlepte bloemen in je vaas.  Of planten  die te veel of te weinig water krijgen en te weinig daglicht.  Je hoeft geen groene vingers te hebben en nooit meer bloemen of planten weggooien.  Koop op de webshop de mooiste kunstbloemen, kunstplanten en takken die geen verzorging nodig hebben.  De  kunstbloemen zijn als losse kunstbloemen  te koop of als kunstboeket. Boeket met 18 verschillende kunstbloemen De GROTE KUNSTPLANTEN die zijn nu met -50% korting worden door het formaat  niet opgestuurd, maar zijn op te halen op onze locatie op afspraak telefonisch of via ons contactformulier  Contact

Info:

We hebben op de webshop alles gesorteerd in categorieën  Dan kun je gemakkelijker en gericht zoeken. Wil je bijvoorbeeld de mooiste  kunstbloemen-kunstplanten enz. in het echt zien of voelen dit is ook mogelijk. Maak dan een afspraak via ons contactformulier  Contact    Of telefonisch: 0614468522 .
Niet alles duidelijk betreft webshop of heb je vragen.!  Kun je altijd je vragen stellen via het  contactformulier,  Contact  en wij beantwoorden je vraag graag binnen een werkdag.

Veel shop plezier.

De waardering van www.flowerroom55.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 40 reviews.